Back to Question Center
0

Како да користим Иахоо за повратне линкове?

1 answers:

Најчешће, људи користе алтернативне претраживаче као што је Иахоо за повратне линкове, када не постоји други начин слања њихових веб страница или блога главним онима као што је Гоогле. Дакле, испод ћу вам показати како користити Иахоо за повратне везе. Једноставним речима, ми ћемо добити одговоре Иахоо-а који ће вам донијети ове вриједне повратне везе заузврат. Међутим, обратите пажњу на то да је ствар да ти одговори изгледају што је природнији, како би били сигурни да неће бити идентификовани као нежељени. И постоје неки други начини коришћења Иахоо-а за повратне линкове - испод ћемо вам показати комплетну листу која обухвата све могуће опције да бисте довршили задатак. Ево главних тачака на које желите имати на уму, пре свега:

  • Пре било чега другог, можете једноставно користити Бинг-ове алатке за вебмастере како бисте послали вашу веб страницу или блог у Иахоо - where can i order percocet 10mg tablet online. Имајте на уму да је сам Иахоо сада Бинг. Због тога ћете бити директно преусмерени на Бинг-ов алат за вебмастере како бисте довршили поступак предаје.
  • После свега, можете једноставно покушати да директно пошаљете УРЛ адресу свог веб сајта или блога на Бинг претраживач. На тај начин, не би било потребе провести своје вријеме покушавајући да правилно искористите Бингове алатке за вебмастере.

  • Можете се пријавити за неке индустријске или нише дискусије како бисте се носили са делом вашег изградње везе. У случају да желите да користите Иахоо за повратне линкове, све што вам треба је да поставите изврсне постове на услугу Иахоо Ансверс. На тај начин нећете добити само вредну везу заузврат, већ ћете добити и додатни саобраћај.
  • Можете и само да потражите најчешће постављена питања на Иахоо Ансверс (а. к. а. Често постављана питања) да бисте разумели језгре и вијке - и доставите неке додатне постове повезане с оним популарним питањима тренутног интереса ваше циљне публике или тржишне нише.

Штавише, можете се пробити још дубље у ствар. Покушајте да размишљате о сваком случају на скали - мислим да можете и споро узети, одговорити на најбољи могући начин и без потребе да објавите везу за сваки корисни одговор. Наравно, за то ће потрајати пуно времена, а заправо без много мјерљивих резултата видјеног одједном. Ипак, препоручујемо вам да добро радите на обликовању снажног и поузданог бренда за вашу главну пословну веб локацију или блог. На тај начин, требало би полако да се крећете према главном циљу изградње јаког профила позадине - и добро сте!

Доња линија

Радите само за савршено довољне одговоре на Иахоо за повратне линкове - ево шта бисте требали запамтити. Да, за то ће бити потребно много времена, па би било боље да будете темељити са сваким одговором. На тај начин избегавајте постављање врло кратких или сувише једноставних одговора - осим ако не желите да изгледају као спам. Најзад, ево шта треба да запамтите - што више људи сазнају о вашој веб страници или блогу на одговорима Иахоо (чак и ако није постојао линк након вашег поста) - боље ће доћи. Кључ је да платите своје време и завршите!

December 22, 2017