Back to Question Center
0

Требам ли купити БацкФлов ДоФоллов, или могу сами да их градим?

1 answers:

О наравно, можете купити ДоФоллов повратне линкове за свој блог. У исто време, можете их и сами градити. Мислим, боље да радите на томе да их добијете органски за вашу интернет страницу или блог, а не само да купујете повратне линкове ДоФоллов. У ствари, без постављања квалитетних повратних линија, било би много више од веома захтевног задатка да рангирате свој блог или вјероватно било какав део садржаја странице вашег веб сајта у претраживачима. Нема потребе да се каже да ако сте нови СЕО, мораћете да купите БацкФлов ДоФоллов или наставите да се боре за изградњу везе - kanger aero mini tank review. Да бих освојио ту борбу, предлажем да проверите неке неоткривене изворе с веба да дају вашу главну пословну веб страницу или блог неке органске квалитете ДоФоллов повратне линије за почетак.

buy dofollow backlinks

Најчешће, квалитетне повратне линије са ДоФоллов-ом могу вам помоћи да подигнете позицију рангирања за ваш сајт, побољшавајући ауторитет ваше домене и Алека ранг (за оне који су заинтересовани за ову необичну имовину) , повећавајући промет на веб претраживачу, као и АдСенсе ЦПЦ (цена по клику). Само ради потпуности, ево неких других речи које се понекад користе да дају дефиницију повратним линковима - долазним линковима (инлининком), цитатом, потенцијалном "препоруком" или снажним рангирајућим сигналом који се Гооглеу даје о високој вредности у целини, тако да је вредно промовисати на врху резултата претраге. Само зато што су те веб странице са много повратних линија вероватније да ће пружити више вриједности активним претраживачима уживо, као и да морају бити добродошле за брзу индексирање од стране псеудонимних бота за претрагу.

Дакле, хајде да се коначно вратимо на тачку - како смо одлучили да не купујемо БацкФласхове и само кувамо неке од њих одличне и квалитетне. Како? Наравно, добијање повратних линија ДоФоллов уопште није лак задатак, али у ствари, задатак може лако постати комад торте - с обзиром да знате конопце. Зато доле ћу вам показати неке трикове да бисте добили повратне линкове ДоФоллов без плаћања цента за то! Ево их:

  • Прије било чега другог, препоручујем посјету БлогАдда - све што вам треба тамо је регистрација новог личног налога и навигација у одељку "мој кориснички рачун". Затим изаберите опцију "пошаљи мој блог" и попуните све потребне детаље. На крају крајева, кликните на дугме "пошаљи" и уживајте у новоотвореном БацкФлинку ДоФоллова. То је то!
  • Друго најбоље место које ћу вам открити је Кодекадемија. Идите на њихову локацију и унесите свој нови рачун у регистар. Када то учините, само идите на свој лични профил и уградите га главном веб-сајту или линком за блог. То је то - добићете фину бацклинк од ПР-7 са ДоФоллов.
  • Затим следи Бацклинк из Гранте. Као што сам већ рекао, идите на свој вебсајт на нови рачун, прођите процедуру попуњавања и уживајте у другом ПР-7 ДоФоллов бацклинк-у

dofollow seo backlinks

можете пратити готово сличан скуп акција како бисте добили квалитетну бацкфинку ДоФоллов са једне од сљедећих веб страница. Слободно истражите нека добра места за повезивање, као што су ОнеТаб, Цопиригхтед, Аллтоп, Индулги, Евентфул, Тед. На тај начин не заборавите да посетите свој лични налог на Гоогле Плус-у, као и да пошаљете свој пост у директоријуме за добијање још једног вредног бацклинк-а са ДоФоллов.

December 22, 2017