Back to Question Center
0

Како купити ПР9 повратне линкове?

1 answers:

Количина долазећег саобраћаја и екстерних линкова су две ствари које власници веб страница требају размотрити прије закључивања о успјеху свог веб извора. Веб извор без сталног саобраћајног тока не може се сматрати успешним, а веб извор без претвореног саобраћаја не може уопће да постоји.

Замислимо ситуацију да морате изабрати између високог ПР сајта са скоро нултим протоком промета и ниским ПР местима са 2000 посетилаца дневно. Шта ћете одабрати? Можете изабрати везу дофоллов са високог ПР сајта, или нофоллов линк са ниског ПР сајта - cheap fascinators hats uk headwear. Наравно, прилично је тешко изабрати између ове две варијанте. Ако идете за нофоллов, добићете тоне саобраћаја, а ако идете за дофоллов, добићете повећање у рангирању.

Значајно је разумјети разлику између дофоллов и нофоллов веза. Линкови са ознаком нофоллов кажу претраживачима да не прате вашу веб страницу преко везе или да блокирају сокове сокова који теку на њега. Линкови са ознаком дофоллов, у свом термину, кажу претраживачима да прате ваш блог или сакупите страницу сок са вама.

Вебмастери имају тенденцију да остављају коментаре на блогове за допуњавање због свог значаја за оптимизацију претраживача. Такво понашање довело је до високе стопе коментара у спаму. Због тога највећа количина блогова није у нашим данима.

Шта је важнији саобраћај или повратне везе и како добити обоје?

  • Органске саобраћајне накнаде

Без сумње је саобраћај основна потреба свих предузећа јер се на тај начин могу добити високи приноси на инвестиције. Поставите питање зашто сте развили онлине пословање? Одговор ће обично бити исти - да бисте добили већи промет и претворили га у плаћање потенцијалних купаца. Штавише, повећање промета повећава репутацију вашег бренда и ојача присуство ваших друштвених медија. Можете да повећате свој саобраћај преко друштвених медија на константној основи. И потом, што је већи промет, то је већи приход. Међутим, постоји један значајан недостатак саобраћаја - то није трајно.

  • Предности Бацклинк-а

Позната је чињеница да бацклинк убаци у језгру било које кампање оптимизације претраживача. Повећање повратних линкова даје вам виши ранг у огласима са резултатима претраге и повећава продају. Што је већи чин, више потенцијалних купаца ће се упознати са вашим брендом. Неке повратне линије могу стампати трајно, пружајући вам бескрајни проток саобраћаја. Међутим, без обзира на квалитет ваших долазних веза, Гоогле може наградити или казнити своју веб локацију. Ако овај систем утврди да ваше везе нису једнако добијене, добићете строге казне које могу смањити промет и продају.

Због тога је важно радити за саобраћај, а не за повратне линије како бисте добили проток саобраћаја на вашој веб локацији, ипак ћете морати да изградите долазне везе. Дакле, ако желите повратне везе, онда радите за саобраћај.

Како купити ПР9 повратне линкове?

Такви веб извори као што су Вебситеоутлоок, Алека, Куантцаст и Абоутдомаин могу бити одлични за добијање висококвалитетних повратних копија за кратко време. Да бисте пронашли такве веб странице, једноставно можете провести веб претрагу међу сајтовима у вашој ниши. Веб пајпери редовно пајкују ове странице, зато је то ваша шанса да брзо индексирате своју страницу. Поднесите свој веб извор на неколико ових аналитичких ресурса, а приметићете да се рангирање повећава у року од 24 сата.

December 22, 2017