Back to Question Center
0

Како да набавим велике ПР линије повратних информација?

1 answers:

Пријем великих бацкгрунда ГАГ-а у ГАГ-у може знатно повећати ранг ваше странице. Међутим, обратите пажњу на то да је њихов задатак дефинитивно захтеван и дуготрајан задатак. И, наравно, неки људи и даље тврде да Гоогле заправо не третира тачку ЕДУ или дотове ГОВ-а на различите начине - vps сервер linux. Ипак, лавови удео или прави профили у СЕО мисле другачије. Зашто? Добро, претпоставимо да их Гоогле не препознаје ништа боље од других добро познатих домена (нпр. г. , дот ЦОМ, дот НЕТ или тачка ОРГ). У сваком случају, фактор високог нивоа ГОВ линкова мора им дати додатну тежину и моћ, углавном са становишта претраживања Оптимизација.

gov backlinks

Дакле, без обзира на то да Гоогле још увек није објавио званичну дефиницију, никад не би требало занемарити највећи значај бацклинкс дот ГОВ. У ствари, већина СЕО професора их препознаје као свети граил снажне везе зграде, пошто они најчешће долазе са најпоузданијих и једино успостављених сајтова.

Реал СЕО Валуе

Дакле, шта је са стварном СЕО вредност дот ГОВ линкова? Па, са њима нема супер-сила. Али вероватно чудна сугестија још увек је тачна до одређене мере. И наравно, свака веб страница или блог могу да се добију без укључивања тих повратних линкова у свој профил, и још увек добро рангирају на Гоогле-у. Мислим да ако сте довољно срећни да зарадите неке додатне линије ГОВ линкова, ваша веб страница или блог ће имати дефинитивно вредну предност јер ћете остати ван конкуренције, захваљујући вашој јачи ауторитети. Дакле, с обзиром на њихову вредност за СЕО овде долази дилема - веома је тешко повезати се са надоградњама домена и онлине извора у власништву самих влада или било којег сродних званичних фондација. Ствар је у томе да они никада неће никоме повезивати само без разлога или без оправданих разлога.

Почетак

Као што сам већ рекао, зарађивање владиних линкова је радно-интензиван и дуготрајан задатак. Али и даље је достојна ствар, јер се увијек добро исплати - свакако боље од било којег другог бацклинкс-а, чак и од најбољих страница страница Пагеранк или домена највиших ауторитета. Дакле, пре него што почнете, проверите да ли имате све на месту. Мислим, ваш постојећи веб сајт или садржај странице на блогу би требало бити чисто информативан, релевантан за главну тему и пружити велику вредност стварним људима. Штавише, ваше веб странице треба да буду добро направљене у вези са СЕО-ом да буду савршено привлачне за те политичке фондације и њихове службене сајтове.

Пре свега, уверите се да тренутни профил позадине вашег веб сајта већ има неке високе ПР, ПА и ДА линкове. На тај начин ћете бити повољнији да бисте добили много драгоценијих. На тај начин, немојте заборавити да је постајање индустријског инфлуенцара увек добро за вас - чак и поред нашег задатка - да искористите своју чврсту надлежност и професионалну компетенцију потребну за привлачење дот ГОВ линкова, можда из најрелевантнијих и поузданих извора на Вебу.

gov backlink linkbuilding

Тражите праве локације

Када сте уверени да је све са вашом вебсајтом или блогом на месту, време је да пронађете праве веб странице владе за повезивање са. Ствар је у томе што постоји много више таквих проширења домена, а не стварног броја релативних фондација и званичних организација. То значи да далеко сви онлајн извори са тачкама ГОВ домена немају везе са правим владама. Дакле, у потрази за правим местима, мораћете имати двоструку проверу легитимитета. Како можемо наћи праве агенције и остале врхунске релевантне изворе? Ја препоручујем претраживање са "сите:. гов "напредне модификаторе тако да ћете моћи да поставите прецизнији фокус.

Да, остављајући коментар на владине блогове и веб странице један је од најбољих начина да зарадите те драгоцене дотове ГОВ линкова

. Наравно, за разлику од коментарисања негде другде како би повратили повратне везе, то би био много изазовни задатак. Али то је и даље најкорисенији метод за испуњавање задатка, тако да препоручујем покушај пре било чега другог.

Дакле, ствар је што лавови удео на владиним веб страницама или блоговима нема простора за директно коментирање. Уколико ипак имају ту могућност, њихове опције за коментаре највероватније долазе са НоФоллов-ом. То значи да ћете морати платити мало времена и напора за добивање праве странице или блогова који нису НоФоллов. Упркос чињеници да су ваше стварне шансе да добијете велике повратне линкове ПР ПР тачака могу бити прилично танке, остављајући коментар вредан снимка. Само уверите се да је ваш коментар релевантан и довољно вредан и долази без спамовања.

За бољу шансу да пронађете места која дозвољавају коментаре ДоФоллов, препоручујем да користите "сите:. гов инурл: блог. "Поред тога, осим што покушавате да добијете тачку ГОВ-а од коментара, можете користити и неке друге функције. Не, међутим, да ће вам требати стварно сјајан и упечатљив садржај. Дакле, хајде да погледамо испод.

seo backlinks

Пробајте писати о неком од слиједећих разлога:

  • Владина агенција - напишите чланак о квалитету, тржите га добро и тек онда обавијестите агенцију. Да бисмо то илустровали, претпоставимо да водите компанију која се бави обновљивом енергијом, или на пример, ви сте енергетски ефикасни кућни извођач. На тај начин, све што вам треба овде је стварање сличне дискусије о посту или комплетан чланак посвећен Канцеларији за обновљиву енергију и енергетску ефикасност. Про тип: циљање глобалне публике је одличан начин да ступите у контакт са иностраним владиним агенцијама.
  • Политичар - слично као претходни начин писања чланка о владиној агенцији, слободни сте да прегледате или пишете о чувеном политичару или особи која се бави правним питањима која утичу на ваше пословање. Немојте скраћивати своје време и напор на писању о перспективама неких недавно предложених закона, на примјер, који су релевантни за ваш главни пословни субјект или најважније сфере комерцијалних оперативних. Једноставно направите одличан чланак и повежите га са оним предлагачем политичара или одговорном за то. Затим обавестите заинтересоване власти о вашој новој публикацији.
  • Интервју са Агенцијом - одаберите одговарајућу тему и разговарајте са успостављеним чланом локалне агенције. Најчешће ћете бити сагласни да имате интервју, наравно с обзиром да сте добили праву дискусију. На тај начин ћете моћи да направите публикацију на вашој веб страници или блогу са везом, која указује на ту државну агенцију. Имајте на уму да у неким случајевима сами интервјуисани или владине агенције могу исто тако дијелити интервју. Уколико се то деси, вероватно ћете више уживати у додатним тачкама ГОВ-а, поред почетне.
  • Формирајте новог контакта - покушај да додате додатни контакт или поставите ново владино партнерство такође може постати једнако сјајан начин да добијете више тачака ГОВ-а са највишим могућим Пагеранк-ом. Наравно, није увек могуће управљати - јер ће све овде снажно зависити од ваше главне веб странице или блогове нише. Ипак, понекад би то постало прилично разумна прилика за слање додатног владиног контакта. Под било којим околностима, израда саопштења за јавност са бацклинком агенцији и даље вреди погодити. На тај начин, имајте на уму да је стварање партнерства са државном агенцијом такође врло корисно. У идеалном случају, ово може довести до тога да се њихове званичне странице често повезују са вашим главним пословним сајтом или блогом који подржава.
  • Учествујте у Оутреацх -у можете такође радити на креирању странице са ресурсима са више могућности или покушати да се на неким страницама ресурса наведете за локални бизнис. Можете се успоставити, на пример, донирање донација за добротворне сврхе на посебан ресурс са вредном везом која показује вашој веб страници или блогу.
  • Ласкање - ласкава владина веб страница скоро увек зарађује те драгоцене повратне линкове. Само сазнајте више о најстрожијим болним тачкама владине агенције и једноставно направите поруку да бисте прецизно говорили шта би волели да чују. Наравно, то не може бити загарантован начин да зарадите неке додатне линије ГОВ линкова, али ако осјећате прави начин наравно - ова схема ради савршено добро.

backlinks for seo

Завршна провера

Уосталом, морате да будете сигурни да ваше нове повратне линије ГОВ тачке нису штетне. Мислим да би било сумњиво за Гоогле када се профил вашег веб сајта или блог линка изненада побољша са превише владиних веза. Према томе, препоручујем двоструку провјеру сваког новопримљеног бацклинк-а помоћу бесплатних онлине алата за изградњу линкова и истраживања. Између осталог, пронашао сам Опен Сите Екплорер, Семалт Анализер и Сцреаминг Фрог као кориснији за покретање комплетне анализе линкова профила мојег блога. Наставите са радом упорно, и сретно!

December 22, 2017