Back to Question Center
0

Да ли знате било који сајт за подношење или директоријуме са тренутним одобрењем?

1 answers:

Данас постоје велики број различитих начина изградње природних веза које су генерално прихваћени од стране главних претраживача, као што је Гоогле сам. И сваки линк за квалитет је вредан додавања вашем главном профилу бацклинк-а - било да се налази природно, или је изграђено сврхом. Наравно, имајући у виду да такав бацклинк коренује са треће стране или блог са високим ПР-ом, довољно јаким да би било вредно повезивања са. И постоји велики избор сајтова за подношење позадинских линкова, као и разних директоријума који обично долазе са тренутним одобрењем - semalt logo generator. И доле ћу вам показати који су сајтови за подношење позадине најнапреднији, па самим тим препоручујем као добар почетак за ваше напоре у изградњи везе.

backlink submission sites

Почетак

Пре било чега другог, узмимо га за себе - никад не можете имати превише висококвалитетних еколошки повратних линија, чисто природан начин. Због тога никада не би требало да вам скраћује време и труд да их креирате у свакој прикладној прилици, и сваку повољну прилику. Најчешће се бављење сајтовима за подношење позадинских линкова или директоријума уз тренутно одобрење није толико дуго колико сте могли да мислите. Мислим да би то био прилично једноставан задатак да ваш сајт или блог изађете на Интернету.

Познати канале

На великој слици, поступак предлаже слање сопствене линије за преглед на више локација за подношење назадова или онлине именике. Све што вам треба је да пошаљете кратак опис сваком кандидату, наравно с обзиром да већ имате исправну листу потенцијалних локација за подношење назадова и директоријума. Уверите се да су сва ваша писма у складу са одговарајућим насловима и одговарајућим везама. На тај начин, не заборавите да сваки наслов и опис добијате изузетно видљивим - уверите се да су све ваше кључне речи на правом месту. На крају, слиједећи ове једноставне кораке може вам помоћи да преузмете доста квалитетних повратних линија помоћу програма До Фоллов - практично за кратко вријеме.

И доље долази мој списак сајтова и директоријума за подношење позадинских линкова. Већина њих ће вашој веб страници или блогу дати скоро тренутачно одобрење - обично је само питање минута. Дакле, овде су:

Директорије са Инстант одобрењем

Показатељ. цом, Реддит-директоријум. цом, Бестдирецтори4иоу. цом, Ацедирецтори. орг, Адбритедирецтори. цом, 411фреедирецтори. цом, Аливе-дирецтори. цом, АбстрацтДирецтори. нет, Аск-директоријум. цом, Ацтиве Дирецтори. нето, једносумни директоријум. цом, Линкедин-директоријум. цом, Фацебоок-лист. цом, Бестбуидир. цом.

. цом, Блогроллцентер. цом, Блоггернити. цом, Нетворкедблогс. цом, Топофблогс. цом, А2плаце. цом, Авеблист. орг, Сеарцхдомаинхере. цом, Медиафиредирецтлинк. цом, Аддгоодситес. цом, Домаиннамессео. цом, Дирецторианалитиц. цом.

Боттом Лине

Надам се да ће све бити јасно, а ви ћете се осећати сигурније када се бавите сајтовима за подношење бацклинк-а и свим тим директоријима са тренутним одобрењем. Да закључимо, сада је време да вам пружимо последње мјере предострожности - само немојте журити покушавајући да поднесете своју веб страницу или блог у што је могуће више директоријума. На тај начин, такође препоручујем да имате двоструку проверу како бисте били сигурни да је све на месту како бисте спречили подношење УРЛ адресе ваше веб странице у било којој небитном, неосновном погрешном или једноставном апсурдној категорији. Срећно!

December 22, 2017