Back to Question Center
0

Оно што може креирати сајт за креирање позадинских страница донијети вриједност на вашу веб страницу?

1 answers:

Данас алгоритми рангирања претраживача постају сложенији и паметнији. Гоогле пружа такве нове стандарде као "ДА" (Домаин Аутхорити) и "ПА" (Аутхорити Паге) да замене ПагеРанк који је био вредан пре. Ови нови рангови се широко користе за одређивање нивоа ауторитета веб странице - virtual private server germany.

Да бисте креирали квалитетан и снажан профил за повезивање линкова, то је сан сваког власника сајта и блогера. Повратне линије високих ауторитета могу донијети велику вриједност за вашу веб локацију. Прво, они могу побољшати вашу веб страницу на СЕРП-у. Друго, они носе циљане и конвертују саобраћај на вашу веб локацију и треће ће повећати ваш пословни приход.

backlink creation sites

Није лак задатак да добије повратне линкове са високих ДА страница. Морате имати специјализовано знање и вештине за стварање победничке кампање за изградњу везе. Међутим, не би требало да се одрекнеш чак и ако осећате недостатак искуства у овој сфери. У овом чланку наћи ћете листу високих ДА веб локација које прихватају пријаве од нових корисника и дају им прилику да креирају нови профил. Штавише, поделићу вам неколико савета како да креирате повољан профил повратних линкова.

  • Дати исказе

Ако користите производ и задовољни сте својим квалитетом, узмите у обзир слање исказа. Када креирате изјаву, обавезно напомените да га добављач производа може ставити на његову почетну страницу или на страницу са препорукама. По правилу, провајдери стављају вашу везу близу исказа како би показали да сте права особа. Дакле, можете добити квалитет и органски бацклинк из исказа.

  • Тражите могућности повезивања путем прегледа блогера

Ако корисницима пружите софтверски производ, информације о квалитету или друге вредне производе, можете само претворити у релевантне и квалитетне повратне линкове. Можете их добити тако што ћете их понудити блогерима или тражите од својих клијената да напусте повратне информације.

Пратите упутства да бисте добили квалитетне повратне линкове на вашој веб страници кроз коментаре блогера:

  1. Пронађите блогера у вашој ниши која је већ објавила нешто везано за вашу индустрију. У поље за претраживање у Гооглеу унесите упит са циљаним кључним речима. Као резултат, претраживач ће вам дати листу веб локација и блогова који се односе на вашу индустрију.
  1. Откријте било који главни ауторитет и нове локације. На крају ћете бити остављени са солидним блогерима који могу бити заинтересовани за вашу понуду.
  1. Успори до власника и блогера преко е-поште или телефонског позива. Будите љубазни и љубазни према њима и будите веома опрезни за језик који користите. Може бити тако да ће вам бити постављено питање о плаћању или било којим другим обостраним условима.

website for backlinks

  • Линк Рекламација

Рекламација везе је једноставан начин ваш сајт. Морате пронаћи проналазак о вашој веб страници на којој линкови ваше странице нису означени. Све што вам је потребно је да контактирате аутора овог помена и замолите га да додате вашу везу. Такве повратне линије служе као гласови за ваш бренд и повећавају ауторитет свог веб сајта у очима Гоогле-а.

December 22, 2017