Back to Question Center
0

Можете ли ми помоћи са најбољим сајтовима за повратне линкове на друштвеним медијима?

1 answers:

Да, постоји пуно различитих веб страница друштвених медија и популарних онлајн платформи са високим ПагеРанк и ДА (ауторитет домена), који могу постати стварно корисни места за повезивање са. Пре него што прегледате најбоље веб странице за повратне линкове на друштвеним медијима, обратите пажњу на то да ћу вам показати само неке од њих - како сте можда већ упознати са лавовим уделом ових гомиланих мрежа. Дакле, погледајте како да направите своје присуство на мрежи и на који начин би требало да поставите главне постове садржаја. У ствари, све што вам је потребно је пружити стварнију вриједност вашим постовима. Запамтите, морате доставити додатну вриједност с вашим садржајем. Ствар је у томе да сваки део ваших списа на друштвеним медијима треба да буде чисто вредан и да одговара вашим интересима - tipps umzug in die schweiz umziehen. Осим тога, сматрам да је стварање све подијељено и што је могуће доћи до веза што је могуће једини начин да се преживи и остане изван најтеже конкуренције која води савременом подручју социјалних медија. До тог тренутка, погледајте најбоље веб странице за повратне линкове.

ЛинкедИн

Ова популарна мрежа је вероватно једна од најбољих сајтова за повратне линкове на друштвеним мрежама. Заправо, ЛинкедИн има пуно различитих места остављајући отворена врата да креирају гомилу веза за вредност. Овдје можете додати профилне везе, као и линкове на редовне кратке постове и детаљније на вашој главној страници.

Пинтерест

Пинтерест показује своје најјачије стране када је реч о прецизно нишаном циљаном садржају, као што је ДИИ. Ова платформа је такође добра за преобликовање дела вашег обичног текста у нешто више визуелних и привлачних али ипак информативних података, и. е. , инфографике, табеле и тако даље. Напомена: Коришћење Пинтерест-а за изградњу веза у вези са вашом главном стратегијом изградње линкова имало би кумулативни ефекат, зато немојте оклевати да га спојите са неким другим најбољим веб страницама за повратне линкове.

Инстаграм

Нарочито ова платформа се често занемарује. Отуда се ретко спомињу међу најбоље веб странице за повратне линкове на друштвеним медијима. И ствар је што Инстаграм заправо може постати прави златар - с обзиром да имате изврсне слике и паметне, креативне идеје за преобликовање визуелног садржаја. Међутим, обратите пажњу на то да су дигитални маркетиншци који су се гурали на тржишту направили место које је дефинитивно изазовно преовладавало тешком конкуренцијом на тржишту.

Гоогле Плус

Неке време, неке везе за везе, као и оне на Гоогле+, могу имати мало веће тежине од нормалних веза обично. Наравно, ова неравнотежа успешно је уклоњена најновијим ажурирањем Панда алгоритма. Ипак, социјална платформа светског претраживача још увек вреди спустити неке вредне везе под било којим околностима. Само запамтите - повезивање са Гоогле+ је практично доказан начин за потенцијално брже и ефикасније индексирање.

Тумблр

То је то! Коначно смо наишли на овај веома паметан начин изградње повратних линија. Узимајући у обзир да је коришћење Тумблр-а за стварање линкова дефинитивно незгодан задатак. Без обзира на то, вреди покушати сами на овом врло популарном ресурсу - једном када добијете добру бацклинк и учините да циркулишете, током година можете добити потенцијално неограничене могућности повезивања линкова - захваљујући небројеним поддоменима на Тумблр.

December 22, 2017