Back to Question Center
0

Како да користите алатку за претрагу Гоогле-ова ниско-квалитетне повратне линије?

1 answers:

Вебмастери користе драстично различите начине за добијање линк сокова на своје веб странице. Понекад су њихове методе далеко од правних. Све повратне линије нису једнако креиране - inexpensive server build. Као што се обично догодило, неки од ваших спољашњих веза могу бити вриједни и добијени тачно, док други изгледају лоше квалитете или нису више доступни.

backlink search tool

Гоогле чини све што је омогућило власницима сајтова да уклоне своје лоше везе у вези са квалитетом и побегну из санкција. Гоогле Дисавов алат постаје добар излаз за онлине трговце од посљедњег ажурирања Пенгуина. У далекој 2012. години Гоогле Пенгуиново ажурирање је избацило сферу оптимизације претраживача и уклонило све непожељне спамичне везе из приватних блог мрежа. Истовремено ствара нове проблеме и негативно утиче на цијели СЕО свет. Вебмастери су почели покушавати да злоупотребе овај систем стварањем спам линкова за ауторитативне сајтове, у настојању да сниже своје позиције на СЕРП. Неки од ових напора успели су. Многим брендовима је утицало негативан утицај њихових конкурената. То је изазвало снажну потребу да контролише све везе које указују на веб страницу. Због тога је Гоогле одлучио направити корисну алатку Дисавов Линк како би власницима веб страница омогућила праћење свих њихових спољашњих веза. Ова алатка за претрагу повратних линија помогла је стотинама хиљада власника веб страница да контролишу своју повратну ситуацију.

Зашто нам треба Гоогле Тоол Дисавов Линкс Тоол?

Све СЕО стратегије могу негативно утицати на рангирање и репутацију вашег сајта, поготово пошто је Гоогле јасно ставио до знања да ће казнити све сајтове који су укључени у било какву спам везу.

Постоји пуно власника веб сајта који би желели аутоматски добити линкове на својој веб локацији и вјеровати да је могуће креирати квалитет везе у року од једног или два дана. Наравно, свако може себи приуштити да поручи спамми линк-буилдинг услуге и добије на хиљаде нових линкова до свог веб извора без напора. Међутим, највероватније ће негативно утицати на рангирање било ког сајта. Ваш веб извор не мора нужно изгубити рангирање од такве спам линк-а, али огроман и дуготрајан напад спама може у потпуности уништити све ваше СЕО напоре.

Гоогле Дисавов Линкс Алат је специјално дизајниран да даје овлашћење вебмастеру да извештава и подноси спамми линкове са лошим квалитетом до Гоогле-а, и ако су их погодили спам напада њихових директних ривала на мрежи, то би им помогло изађите и брзо очистите њихову репутацију.

backlink seo tool

Гоогле Бацклинк алат за претраживање открива спам линкове и веб странице које их креирају, ау највећем броју случајева неће повриједити ранг ваше странице. Међутим, многе веб изворе и даље могу бити под утјецајем ових лажних активности, а њихов број се повећава уз сваки упдате Пингвина.

Гоогле неће вредновати повратне везе са било којих домена о којима сте пријавили примену Гоогле Алатке за уклањање веза. Овај алат је користан и за претраживаче и за вебмастере, јер помаже да се упознају са стварном вредношћу свих веб извора и кажњавају правила.

December 22, 2017