Back to Question Center
0

Како добити релевантне повратне линкове са ТОП ПР локација у Гоогле-у?

1 answers:

Повратне линије су веома значајне за сваки веб извор без обзира да ли је то локална пословна веб страница или велика малопродајна онлајн компанија. Можете да набавите спољне линкове путем коментара на другим нишама повезаним веб локацијама или да користите блог објављивање или пошаљете чланке на друштвене обележиваче и друштвене мреже. Постоје примарни начини стварања веза. Међутим, постоји много других професионалнијих начина за изградњу веза на вебу - online text maker 3d free.

top pr sites for backlinks

Зашто морате користити ТОП ПР локације за повратне линкове?

Да бисте добили висок ПагеРанк и повећали ранг ваше странице, потребно је да направите линкове на ТОП ПР веб страницама. Сваки власник сајта би желео да добије везе од високих ПР веб извора, због чега ћете се највероватније суочити са потешкоћама у приступу овим сајтовима. Осим тога, обично, овакве веб странице дозвољавају само нофоллов везе на својим страницама. Нофоллов везе неће донети никакав линк сок на вашу веб локацију без обзира да ли су постављени на ауторитативне или спамичне веб странице. Због тога вам је потребно допуњавање веза које могу подићи вашу ранг листу и допринети оптимизацији ваших претраживача.

Међутим, постоји пуно ТОП ПР локација на којима су доступне повратне линије. Хајде да разговарамо о неким од ових веб извора.

  • Гоогле+

Гоогле+ је водећа друштвена мрежа која је постављена на ТОП странице ПагеРанк са готово највишом оценом

. На овој платформи, можете направити и неуспјех и повратне линије.

Пре свега, морате да се пријавите на свој Гоогле+ налог и да је потврдите. Уверите се да имате поштанско сандуче у Гмаил-у. Затим идите на страницу са профилом и кликните на "О" делу. Након тога померите се доле до "Линкови" и кликните на "Измени" опцију. Можете додати своје линкове у овај одељак, и они ће аутоматски постати аутоматски.

  • ИоуТубе

Ова медијска платформа је тренди у нашим данима. Сваког дана милиони људи га отварају у образовне и забавне сврхе. Због тога је сасвим разумно користити овај ПР9 веб извор за вашу корист. Овде можете такође градити линкове дофоллов и нофоллов.

Како је ИоуТубе медијска платформа са ограниченом количином текстуалних информација, можете додати повратне линкове на блогу или веб локацији у одељку "О" или "Опис". Ове везе се сматрају нофоллов, тако да не доведите директни линк сок на вашу веб локацију. Међутим, ако ставите везу на одељак "Ассоциатед Вебсите", онда имате све шансе да добијете квалитетне повратне линије.

top sites for backlinks

Пошто постоји много видео блогера који редовно објављују своје видео снимке на ИоуТубе-у, можете успоставити пословне односе са њима. Све што вам је потребно је пронаћи блогера који ствара видео записе или тему везану за вас и затражите га за сарадњу. Највероватније ћете добити позитиван одговор јер већина блогера тражи финансијску подршку.

Да бисте добили повратне линије на ИоуТубе-у, требало би да потврдите свој налог помоћу везе и пошаљите своју страницу на Гоогле вебмастере. Затим морате да се пријавите на свој ИоуТубе налог и изаберете функцију "Постављање канала" и на крају кликните на "Преглед додатних функција. "У напредном одељку, моћи ћете да додате своју страницу у одељак" Повезани вебсајт ".

December 22, 2017