Back to Question Center
0

Који је прави начин писања коментара за блог за повратне линкове?

1 answers:

Најчешће када се ради о процесу оптимизације претраживача (СЕО) на скали, превише људи се збуни или чак чак и фрустрирају стварањем звучног профила за свој сајт или блог. Али у чему је проблем? Ствар је у томе што су повратне везе и зарађивање - заправо две различите ствари. Изградња повратних линија значи стварање или куповину само у сврхе СЕО. На крају - потребно је да се нађете међу првих 10 резултата претраге на Гоогле-у. С друге стране, међутим, зарађивање повратних линија значи да их заиста заслужујете. Улагање одређеног времена и напора у писању звучног блогског коментара за повратне везе је управо оно што стоји за зараду оних заслужених - загадка на українській мові. Зато бисте требали знати како обликовати прави блог коментар за повратне линкове који стварно раде за побољшање вашег СЕО напора на скали. Дакле, шта чини "идеалне" коментаре у блогу који би "зарадили" вам толико ХК линкова са високим ПагеРанк као што је могуће? Хајде да проверимо!

Али прије него што започнемо, личимо на то - зарађивање повратних линија значи да морате бити снажно усмјерени на кориснике. Са становишта СЕО-а, ако учините кориснику срећним, молимо вас и Гоогле претраживач. Мислим да нема потребе да трошите толико времена тражећи било какве рупе или трикове да варају или манипулишу главним алгоритмом за претрагу. Волео бих да могу вратити своје време, али боље је да га узмете као здраво за готово - ако желите да изградите прави посао који ствара стварни доходак, морате концентрирати своје напоре на задовољство корисника. У ствари, све их је задовољно доследно може претворити у своје мале помоћнике у маркетингу - сретни корисници ће вам зарадити више линкова, дијелити свој садржај на Вебу и вјеројатно ће се вратити и постати у ствари стварни купци.

Враћање на тачку - који је прави начин да имате добар блог коментар за повратне линкове - дозволите ми да вам покажем процес на скали. Ево шта треба да урадите:

Постаните корисник-центрични

Направите своју целокупну СЕО кампању само уз помоћ корисника - прво и најважније. Све што треба да запамтите је да Гоогле препознаје сваки бацклинк као "гласање". "На тај начин, све што вам треба овде је да добијете више" квалитетних "гласова тако да сваки јединствени блог коментар за повратне линкове постане стварно користан.

Фокус на квалитету, а не на количину

Нема потребе да се каже да све треба урадити органски, а да се не искочите само да бисте створили што више постова. У супротном, Гоогле це то тумацити као спам или неку врсту манипулације. На тај начин, запамтите - овде плагијат није дозвољен, јер чак и појединачни блог коментар за повратне линкове који су остали на Интернету могу потенцијално повриједити ваше рангирање.

Направите садржај

Као што сам већ рекао, стварање огромних количина смећа никада неће вас одвести. Мислим да једини начин да ваш сајт или блог постану јесте да преузмете водство и да останете ван конкуренције. Узимајући у обзир ваш "идеалан" блог коментар за повратне линкове, препоручујем вам да се уверите да немате никакав ирелевантан или застарјели одговор. На тај начин не оклевајте да се бавите потпуним истраживањем података сваки пут када коментирате тако да никада неће имати недостатак личности или недовољну дубину. Такође, морате бити креативни и увек спремни да радите ствари које су потцијенили други (укључујући своје стварне конкуренте и конкуренте).

Крајња линија

На крају крајева, не заборавите да размотрите алтернативне начине вашег садржаја изван блог коментара. Мислим, постоје многе друге могућности за остваривање веза, као што су писање чланака за госте и објављивање повремено, или чак и унутар вашег трајног распореда.

December 22, 2017