Back to Question Center
0

Како добити листу. еду сајтови за повратне линкове?

1 answers:

Добијање веза са веб локација високог ауторитета је иста ствар као што их добија. еду сајтове као претраживачи привлаче ове странице као угледне, корисне за кориснике и високо ауторитативне. У већини случајева тешко је направити листу. еду сајтове за повратне линкове ако сте мали или недавно успостављени домен. Штавише, ако развијате онлине пословање, а не у образовању или владиној индустрији, биће проблематично да се обезбеди. Еди читаоци сајтова са садржајем који може бити занимљив за њих - avantage comptable logiciel.

Када градите везе, потребно је обратити пажњу на надлежност домена и домена. Ове две метрике процјене квалитета веб сајта су сличне и служе за утврђивање колико је важна једна линија са одређеног сајта. Постављањем веза на високу власт. еду, веб странице вам пружају бројне предности. Пре свега, лако можете рангирати свој садржај. еду веб странице, а највероватније ће добити виши ранг у релативно кратком периоду. Штавише, добићете драгоцене линкове сокова кроз ове спољне везе.

Овај чланак је посвећен технику изградње линкова који служе за креирање листе. еду сајтови за повратне линкове. Научићу те како да се преселиш у редове и повећаш свој властити домен.

Прибавите повратне линкове са високог ПР. еду веб странице

Ако бисте желели да добијете релевантније долазне везе, прво морате унапредити своју веб страницу (исправите грешке кодова, успоставите добар систем међусобног повезивања, оптимизујте метаподатке и креирајте вриједан садржај).

Најважнији и пожељни за веб изворе могућности повезивања су Википедија,. гов и. еду домени. Ови сајтови имају различите врсте тежине са Гоогле-ом. Ови веб извори имају велику вриједност за кориснике, а било какав бацклинк који се налази на њиховим странама такођер може вјеровати.

Размотримо детаљније начине добивања. еду и. гов бацклинк:

  • Блог коментирање

По правилу. еду и. говове сајтове имају блогове на којима је пост различит истраживачки и образовни садржај. Можете игнорисати ову могућност изградње линка. Због тога, ако можете пратити своју стратегију изградње линкова и почети с крајњим мислима, неки од садржаја на које намјеравате надоградити можда већ имају. гов или. еду сајтови који указују на то. Имплементацијом ове технике изградње линкова, моћи ћете да добијете контекстуалне улазне линкове унутар вашег садржаја.

  • Обезбедите стипендије у вашој ниши

Разумно је пружити стипендије различитим образовним институцијама, посебно онима који се, бар некако, односе на вашу индустрију. На пример, ако продајате медицинску опрему, можете сарађивати са медицинским универзитетима који својим ученицима пружају попусте, поклоне или стипендије. То ће вам помоћи да вратите својој ниши и добијете релевантан линк сок од високог ПР. еду веб извори. Осим тога, можете ученицима да поднесете посао, који можете користити за садржај. Ако пронађете доброг писца, можете га редовно ангажовати као писац садржаја за вашу компанију.

December 22, 2017