Back to Question Center
0

Које су добре повратне везе за СЕО?

1 answers:

Пословање некретнинама је високо конкурентна онлине сфера у којој само највеће агенције са одличном репутацијом имају прилику да се високо пласирају на СЕРП. Међутим, поједини реалтори такође могу да се боре за вођство. Да бисте надмашили своје највеће конкурентске тржишне нише, потребно је да направите вашу локацију уз кориснички рачун и оптимизујете га према правилима претраживача. Основни елемент кампање резултирајуће оптимизације је изградња везе. Изградња линкова је процес стварања долазних веза из ауторитативних нишних веб извора - cheapest vps hosting atlanta. То је дио процедуре офф-сите оптимизације која се мора урадити након што се побољшају елементи на лицу места. Повратне линије помажу да се повећа саобраћај на интернету и повећа ауторитет. Међутим, као што сам већ рекао, да будем лидер на тржишту некретнина потребно је пуно времена и инвестиција. Зато морате бити спремни да ће процес стицања квалитетних долазних веза бити тежак и дуготрајан. Штавише, морате знати изворе у којима можете добити добре повратне линкове за СЕО. У овом чланку ћемо дискутовати о изворима СЕО бацклинк извора који могу поједноставити вашу кампању за изградњу везе и допринети својим СЕО напорима.

Извори са добрим повратним потезима за некретнине СЕО

Некретнине СЕО повратне везе стварање је процес повезивања на вашу веб страницу са других релевантних локација. Дигитално тржиште служи као значајан стари популарни конкурс, при чему учесници са највећим бројем гласова (повратне везе) добију највише позиције. Целокупни пословни модел Гоогле-а заснован је на томе даје тражитељу најквалитетније и релевантне информације. Једини начин да се претпостави популарност садржаја је да преброји све долазеће саобраћај који овај садржај генерише и број акција и веза које она заслужује. На пример, популарна друштвена мрежа Фацебоок има преко 32.348.008.110 линкова. То је апсолутни лидер на СЕРП-у по броју упита, јер многи корисници гласају за њега као ауторитативног веб извора.

Међутим, у стварности када су у питању мање популарни и уски фокусирани веб извори, стицање повратних линкова може бити проблем. Штавише, нису сви бацклинкс створени једнаки, а неки од њих могу донијети вашу страницу са некретнинама негативан од позитивних сигнала. Гоогле је прилично паметан и може једноставно разликовати спам и ауторитативне долазне везе. Гоогле боте анализирају не само релевантности садржаја на којима се налазе линије, већ и репутација веб странице из које долазе.


Због тога ћу у овом чланку говорити само о ауторитативним изворима веба гдје можете добити квалитетне повратне линкове.

  • Долазне везе од ваших стратешких пословних партнера

Основни део ове стратегије заснован је на пружању лудог износа вредности унапријед други власници предузећа. На примјер, можете дати вриједност људима на вашој листи е-пошта дајући им купоне локалним установама са којима сте партнери. Део размене између вашег предузећа би требао укључити бацклинк вашег сајта за некретнине. На тај начин успостављате обострано корисне односе са својим партнерима и добијате квалитетан сок за повезивање на вашу веб локацију. Ваши пословни партнери могу чак укључити кључну реч у везу која долази са сајта базираног у вашој заједници. То ће значајно допринети вашем СЕО сајту.

  • Давањем сведочанстава о некретнинама СЕО повратне линије

Једноставна истраживања претраживача ће вам дати листу веб локација које имају исказе о њима вашу индустрију. Већина ових извора се повезује са особом која је напустила преглед. Ако још увек немате овакву страницу, предлажите да га креирате и замолите људе да напусте своје критике тамо. То ће вам помоћи да добијете релевантније повратне линкове и подигнете власт у Гооглеовим очима.

December 22, 2017