Back to Question Center
0

Семалт: Различити методи за скраћивање целокупне веб странице

1 answers:

раде ручно или уз помоћ веб програма за скраћење. Алатке за скраћивање веба преузима и преузима ваше странице за преглед, а затим извлачи истакнуте податке без компромиса у погледу квалитета. Ако тражите да скину цијели веб сајт, морате усвојити неке стратегије и водити рачуна о квалитету садржаја - waschturm günstig.

Ручно скраћење: метод копирања-пасте:

Први и најпознатији метод за скраћивање читавог веб сајта је ручно стругање. Морали бисте ручно копирати и налепити веб садржај и класификовати га у различите категорије. Овај метод користе не-програмери, вебмастери и фрееланцери за добивање података и украду веб садржаја у року од неколико минута. Обично, хакери имплементирају ову стратегију и користе различите боте да ручно рукују целом сајту или блогом.

Аутоматизоване методе гребања:

ХТМЛ Парсинг:

ХТМЛ анализирање се врши помоћу ЈаваСцрипт-а и циља линеарне и угнежене ХТМЛ странице. Помаже вам да извучете целу локацију у року од два сата. То је један од најбржих и најтачнијих текстова или метода за екстракцију података који у потпуности омогућавају стругање основних и сложених локација.

ДОМ разграничења:

ДОМ или Модел предмета документа је још један ефикасан метод за скраћивање читавог веб сајта. Обично се бави КСМЛ датотекама и користи га програмери који желе да добију детаљни приказ њихових структурних података. Можете користити ДОМ парсере да бисте добили чворове који садрже корисне информације. КСПатх је моћан ДОМ разрјешивач који вам олакшава читаву веб локацију и може се интегрирати са пуноправним веб прегледачима као што су Цхроме, Интернет Екплорер и Мозилла. Веб сајтови који су скучени овом методом треба да садрже динамички садржај за жељене резултате.

Вертикална агрегација:

Вертикална агрегација преферирају велики брендови и ИТ компаније. Овај метод се користи за циљање одређених веб страница и блогова и податке о жетвама, чувајући их у облаку. Стварање и праћење података за специфичне вертикале може се обавити овим хладним методом. Дакле, не морате да бринете о квалитету оштетих података, јер је увек одличан!

КСПатх:

КСПатх или КСМЛ Патх језик је језик за упите који објашњава податке из ваших КСМЛ докумената и сложених веб страница. Пошто су КСМЛ документи компликовани за решавање проблема, КСПатх је једини начин за екстраховање података и одржавање његовог квалитета. Ову технику можете користити заједно с ДОМ анализом и екстракцијом података са оба веб страница и блогова.

Гоогле Документи:

Можете да користите Гоогле документе као моћну алатку за скраћење и извадите податке са целих веб локација. Позната је међу професионалцима и власницима веб страница. Ова метода је корисна за оне који желе да скину целу локацију или неколико страница у року од неколико секунди. Можете користити или не користити опцију Дата Паттерн да бисте проверили квалитет ваших оштетих података.

Подударање текста:

Метод регуларног израза који може да извуче целу веб локацију у Питхон и Перл. Овај метод је познат код програмера и програмера и помаже у скраћивању информација из сложених блогова и вести.

December 22, 2017