Back to Question Center
0

Зашто морате креирати висококвалитетне ПР линкове на вашој веб локацији?

1 answers:

Најважнији фактор у оптимизацији претраживача је несумњиво изградња везе. Претраживачи користе повратне линкове као детерминанте рангирања веб страница. Што више квалитетних линкова указују на вашу веб локацију, веће су шансе за виши ниво на СЕРП-у - амепрозол. Дофоллов бацклинкс олакшава Гооглеу да одреди ауторитет веб странице и њеног ранга. Зато побољшајте позицију свог сајта на страници са резултатима претраге и привучите циљани саобраћај; морате да нагласите на високим ПР линковима веб сајта.

Овај кратки чланак је дизајниран да вам покаже како да добијете висококвалитетне ПР линковине на вашу веб локацију. Али, прво, дозволите ми да вам објасним шта су повратне линије.

Дофоллов повратне линије и њихова улога у генерацији саобраћаја

Дофоллов бацклинкс су екстерне везе са различитих веб страница које указују на ваш веб извор. Ове везе су познате и као улазне или спољне везе. Ови линкови омогућавају пренос сок везе од једног до другог извора. Када Гоогле боји претражују вашу локацију, они се не односе само на информације на лицу места, већ и на оффсите сигнале као што су екстерне везе. Ако се ове везе не раде, онда ће бота претраживача рачунати сок везе који долази од њих. Квалитетне ПР везе ће имати значајан утицај на начин на који претраживачи виде вашу веб локацију.

Због тога, када желите да креирате своје везе, паметно је концентрирати своје напоре на изградњи линкова на изворе који вам омогућавају да направите линкове за везу. Као резултат тога, ове висококвалитетне, ауторитативне везе ће побољшати ваш ранг страница и подићи ауторитет бренда.

Који су начини да добијете квалитетне пр линије?

Постоји много различитих начина како можете добити дофоллов линкове на свој блог. Међутим, морамо се фокусирати само на велике ПР линковине. Набавити их није толико лакше него што мислите. Дакле, да размотримо детаљније како и где добити повратне линије.

  • Форум повратне везе

Да бисте стекли квалитетне и еколошке повратне линкове, морате учествовати у дискусијама на форуму. Морате бити активан корисник релевантан за ваше нише форум и оставити корисне, духовите и разумне коментаре у оквиру сваке нове теме дискусије. Међутим, не покушавајте увек бити први у дискусији да не изгледате сумњиво за админ-а. Форуми су одлично место за промоцију вашег пословања, стварање нових контаката и повећање репутације вашег бренда. У почетку морате коментирати најмање осам тема без додавања повратних линија, а тек онда почети с изградњом неке органске промоције. Међутим, не би требало да будете упорни и груби.

  • Блоггер критике

Можете промовирати своје пословање тако што ћете се упознати са другим блогерима везаним за нише и дозволити им да прегледају ваше производе или услуге. Дакле, пре свега, морате пронаћи праве блогове да бисте креирали релевантне линкове који вам доносе циљани саобраћај. Питцх само релевантне производе блогерима. Иначе, ризикујете да развијете негативан утисак о вашем бренду. Онда пронађите начин да контактирате блогере. По правилу, место њихових контакт информација у заглављу свог блога. Можете да напишете е-пошту или контактирате њега преко ЛинкедИн-а. Ако добијете позитиван одговор, онда је време да се ваши производи постављају. Морате изабрати најбоље производе које треба да направите тачан приказ вашег бренда.

December 22, 2017