Back to Question Center
0

Како могу да унапредим свој СЕО тако што ћу решити прекинуте повратне линије?

1 answers:

Да, могуће је дати прилично добар допринос вашем укупном напору у СЕО -у само поправљањем већ постојећих веза и подношењем захтјева за преусмјеравање повратних линкова. Како? Па да видимо.

Три главне разлоге за повраћај прекинуте везе:

1 - screen motion display. Можете преузети потпуну контролу над процесом његове имплементације (за разлику од лавијског удела у другом раду, на примјер као промоција садржаја);

2. Успостављање прекинутих веза, не само да повећате своје рангирање за претрагу већ стечите доста других скривених погодности (е. г. , бољи кориснички доживљај);

3. Искористићете максимални напор на који сте се већ бавили.

Узимајући у обзир да се читав процес који се узима на скали може показати прилично контраинтуитиван и потенцијално тешко исправно управљати, ево кратког скупа поступака да се он поступи на прави начин:

  • Идентификујте све прекинуте везе које имате на вашој веб страници или блогу.
  • Поделите их главним обрасцима преусмјеравања.
  • Користите онлине линк буилдинг и хелпер алат за писање преусмерења.
  • Попуните своје радове са преусмјеравањем повратних линија и опћенито провјерите.

Препознавање сломљених линкова

Поново прогласи то - ћемо потражити преусмерене линије које воде пут до прекинутих страница на вашем веб сајту или блог. На тај начин ћете морати да добијете посебан резиме извештаја о њима - користећи Гоогле Сеарцх Цонсоле или било који специјализовани онлајн помоћни алат за много боље и јасније податке, као што су Опен Сите Екплорер (Моз), Семалт Анализер (Семалт) или Вриштање жаба СЕО паук. На крају крајева, на вама је само да одлучите који оквир треба изабрати за тај задатак.

Упркос томе, запамтите - такође ћете морати да поправите све разбијене унутрашње везе које имате на вашој веб страници или блогу, пошто може бити много УРЛ-ова који су мигрирали последњих година. Дакле, све што вам треба припрема се за доста ручног и очигледно дуготрајног рада - користећи Гоогле Сеарцх Цонсоле за ручно усмеравање линкова. хтаццесс или посебан додатак ако користите ВордПресс. Или можете и брзо преусмерити много веза које је потребно поправити - једноставно користећи један од претходно поменутих онлине помоћника.

Раздвајање УРЛ-ова Преусмеравање Паттернс

Као корисник на ВордПресс-у, од мене се очекивало да идентификујем моје старе УРЛ шеме (на пример, долазе као домен + година + месец + име. хтмл) и нове шеме УРЛ-ова (нпр. г. , име домена + име поста). Ако се укључите на обичан енглески, мораћете да напишете посебну упутства за Гоогле-ове псеће боте које им говоре о овим или било којим другим трајним променама - како у самој УРЛ-у, тако и код ХТМЛ кода (у супротном, радите на 301 преусмеравања).

Писање преусмерења

Што се тиче мене, користио сам хелпер алатке за рад с кодним УРЛ-овима. Све би требало да буде самообјашњиво тамо, али не заборавите да образац изворне УРЛ адресе буде УРЛ адресе које почињу са вашим доменом, праћено са бројевима и косом, да би се завршио са варијабилном старосном доби из ВордПресса и напомена у ХТМЛ-у која бежи из периода. Запамтите да варијабла увек треба започети и завршити са косом.

Комплетна повратна линија и њихова провера

Да бисте довршили процедуру, једноставно уградите. хтаццесс фајл са кодом преко ФТП везе са вашим сервером. Опрез - уверите се да је све на месту. Мислим на то што регулише приступ вашој веб страници или блогу. Хтаццесс, ако нешто крене наопако, можеш и да пукнеш све - чак и са неправилним кодом. На тај начин, све што вам је потребно је да поделите преусмјеравање у Соурце анд Таргет, покрените процедуру провјере помоћу алатке за пописивач - и завршили сте!

Наговештај: исти поступак би се могао применити и на разбијене унутрашње везе. Наравно, идеално не би требали пролазити кроз било какве преусмеравања, али нажалост, то није увијек изводљиво. Запамтите - преусмерење је много боље од 404.

December 22, 2017