Back to Question Center
0

Да ли је могуће креирати квалитетне повратне линкове за недавно успостављену веб страницу?

1 answers:

Може бити прилично тешко добити повратне линкове на веб страници е-трговине. Међутим, можете избјећи ову технику претраживања претраживача јер је МУСТ за ваш пословни успех. То је случај за већину онлине пословања. То може бити нарочито незгодно за веб изворе који немају блог.

Морате бити спремни да ће процес изградње линка трајати пуно времена и напора упркос чињеници да можете о томе чути од различитих агенција за оптимизацију претраживача. Они обећавају да ће у року од мјесец дана креирати висококвалитетни профил везе по разумној цијени - mark t atomizer tank. Међутим, требало би да схватите да све звучи превише добро да би било истинито. У стварности, потребно је најмање шест месеци или више у зависности од ваше пословне и тржишне нише.

У светлу последњих Гоогле ажурирања, морате бити изузетно опрезни према квалитету повратних линкова које креирате. Морају да буду изграђени на релевантним за вашу индустрију, добро индексирају веб изворе. Штавише, потребно је провјерити да ли је веб локација претходно била кажњена или не. Креирање повратних линија, можете или ојачати своје положаје на страници са резултатима претраге или их ослабити показујући Гоогле да нисте поуздани веб извори.

Овај пост је дизајниран да вам са собом дели неке од најбољих стратегија за изградњу линкова који одлично раде за веб изворе е-трговине.

Начини стварања квалитетних повратних линија

  • Техника покретног човека

бројне различите методе. Међутим, након чињенице њиховог неуспеха, њихове везе остају доступне. Њихови претходни пословни партнери још увијек имају везе са њима јер немају начина да сазнају да ова предузећа не постоје и да се рангирају. Њихове веб странице још увек раде, али немају никакву вредност или промет. У већини случајева, неисправни линкови за проверу везе не могу да их пронађу.


Примена методе "покретних мушкараца", можете користити не доступне странице за вашу корист. Можете да користите изворе на Интернету као што је ваше, проналазећи мртве веб странице које се односе на њих. Ове људе можете замолити да се уместо тога повежу са вашом вебсајту. Имплементацијом ове једноставне линијске технике креирања Бриан Деан (Бацклинко СЕО блог цреатор), можете да направите квалитетне повратне линкове на вашој веб локацији на бесплатан и органски начин.

  • Бренд говори о изградњи везе

Ова техника изградње линкова ради прилично једноставна и може бити имплементирана од стране свих он-лине предузећа која би желела да креирају квалитетне повратне линкове. Све што вам је потребно је да сазнате који веб извори већ помињу вашу робну марку и производе који ви трговате, и молимо их да додате своју изворну везу на њихове рецензије. Међутим, пре него што затражите повратне везе, морате проверити да ли веб извор може бити одлична могућност за повезивање линкова или не вреди пажње. Још једна ствар коју морате провјерити јесте да је ово споменуто прекинуто.

December 22, 2017