Back to Question Center
0

Који су начини да направите листу са високим ПР бацклинк сајтовима?

1 answers:

За сва предузећа која су основана на мрежи потребна је јака маркетиншка стратегија за индексирање на првој или другој страници резултата претраге. Свака стратегија оптимизације претраживача захтијева низ повратних линкова. У светлу последњих Гоогле ажурирања, ове повратне линије морају бити високог квалитета и долазе са врхунских ПР веб локација. Било које друге повратне везе сматрају се лошим квалитетом и спамовима. Зато сваки вебмастер мора бити изузетно опрезан у вези са квалитетом повратних линија које гради квалитет долазних линкова одређује гдје ће ваша страница бити рангирана у претраживачима за одређене кључне фразе - coral pink hair fascinators uk.

Дакле, питање је како креирати листу са високим ПР позадинским листама без трошења пуно новца и напора?

Када је реч о оптимизацији веб странице на претраживачима, правило 4 В ради најбоље:

 • )

Број веза које указују на ваш веб извор. Још увек је значајан чинилац рангирања. Међутим, морате запамтити бројне повратне линкове са спаммерних веб страница, неће вам дати профит.

 • Разноврсност

Разноврсни извори који користите за изградњу линкова. Што више, то боље јер показује Гоогле-у колико веб страница привлачи ваш домен као репутабилан и вриједне везе.

 • Велоцити

Брзина добијате везе на вашој веб локацији. Гоогле може да буде сумњив ако направите бројне повратне везе преко ноћи. Уместо тога, редовно треба да стварате квалитетне улазне везе.

 • празне речи

сидро текст на линк ка сајту. Овај текст мора бити добро дизајниран, ухватити и садржати један од циљаних услова за претрагу.

Листа високих ПР локација за квалитетне повратне линије

Сљедеће локације су идеална полазна тачка за било коју кампању повратне везе:

 • Фацебоок
 • То је висока ПагеРанк друштвена платформа која власницима веб страница пружа бројне пословне промоције. Једна од недостатака ове платформе је да они имају политику за изградњу везе са "не-следи". То значи да добијени повратни линкови са Фацебоок-а неће пренети никакав линк сок до вашег домена. Међутим, повратне везе из овог извора могу учинити ваш линк профил вјеродостојан и ауторитативан у очима Гоогле-а.

  • ИоуТубе

  То је веб страница ПР9 која је у власништву Гоогле. Омогућава вебмастере са обостраним повратним линијама и без претходне линије. Можете креирати повратне линије у вашем пословном профилу или опис видео записа. Све остале везе неће бити. Добра вест је да можете претворити свој ИоуТубе канал у једно ПР5 за ПР6 бацклинк. Може позитивно утицати на ваш ранг.

  • Гоогле+

  Гоогле+ је ПР8 веб извор. То је Гоогле одговор на Фацебоок. Овде можете креирати барем једну линку до вашег сајта. То је одлична прилика за повећање рејтинга, јер Гоогле користи ову платформу као део свог алгоритма. Зато је важно да направите Гоогле+ страницу која укључује сидрени текст са циљаним изразом за претрагу у области профила / око.

  December 22, 2017